Dorćol Platz / Nedelja, 31.decembar / od 22h

✫REPETITOR ✫Straight Mickey and the Boys ✫Hornsman Koyote DJ set ✫Nebojša Intruder Dj set

Već treću godinu za redom ekipa koja stoji iza projekta ExKluzivna BeoGRADSKA žurka određenim krugovima publike pruža alternativu u Novogodišnjoj noći, odnosno mogućnost izbora u momentu kada 99% događaja u gradu nudi elektronsku ili narodnu muziku.

Prvi ovakav događaj bio je organizovan za doček Nove 2016. godine i tom prilikom je usled ogromnog interesovanja rasprodat čak nedelju dana pred dogadjaj.

Prošle godine na ovom događaju se okupilo preko 2.000 posetilaca koji su uz rok svirke i mash-up setove poznatih gradskih disk džokeja proslavili ulazak u 2017.godinu.

Ove godine u nameri da osvežimo koncept prostora selimo se u Dorćol Plac, a sa izvođačima uz koje ulazimo u 2018.godinu ostajemo pri alternativnom konceptu kao i prethodnih godina, osim što smo ove godine odlučili da budemo za nijansu tvrđi.

Dočekajte malo drugačiju Novu godinu uz Repetitor, Straight Mickey and the boyz, Koyota i Nebojšu Intrudera u DJ setu koji će u Dorćol Platzu okupiti publiku koju ne možete sresti po gradskim trgovima i velikim rejvovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share