ON TOUR – DON’T IT MAKE YOU WANT TO GO HOME (Ammonite Records (SRB)/The Stone House Production (IT), 2017)

Nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records iz Srbije i italijanski The Stone House Production predstavljaju treći album jednog od najcenjenijih imena regionalne indie-folk scene – On Tour “Don’t It Make You Want To Go Home”. Ovo izdanje je prva saradnja ove dve prijateljske kuće i samo je početak jedne dugotrajne plodonosne saradnje. Novi album On Tour je od 23.11.2017. dostupan na svim najvažnijim svetskim digitalnim platformama (Deezer, Google Play, Bandcamp, iTunes, Spotify, Amazon itd), a promocija albuma na disku će biti održana na koncertu 21.decembra, u beogradskom Kulturnom centru Grad. Ljubitelji vinila moći će da poslušaju ovaj album na vinilu već na Međunarodni dan prodavnica ploča 2018. Prvi singl sa ovog albuma “Lorries and trucks” prati i video spot koji ima boju i aromu nekih davno prošlih vremena.

Dvanaest pesama albuma “Don’t It Make You Want To Go Home” ponovo nam pružaju prepoznatljivi On Tour izraz, obojen toplim i emotivnim vokalom Ivane Smolović, i višeglasjem u kom učestvuju i glasovi, zvuci akustične gitare, mandoline i raznih perkusija Vladimira Marinovića i Marka Ćebića.

Novi album sastava On Tour prenosi slušaoca na mesto mira, sklada i zaboravljene zvučne raskoši miljama udaljene od buke. Kontemplativni, pažljivo brušeni stihovi i zvuci ovog albuma neizostavno će se uvrstiti među najznačajnija ovogodišnja izdanja kvalitetne muzike u regiji, a možda i šire.

Download/Streaming

http://phonofile.link/dont-it-make-you-want-to-go-home

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share