Novosadski bend Pero Defformero predstavio je najnoviji singl sa svog predstojećeg albuma, pesmu „Bez tebe“ u grandž-folk izdanju.

Video ove pesme, koja će se naći na sledećem albumu koji nosi naslov „Muzika za ljude bez prijatelja (Multimedia Records) nedavno je predstavljen publici.

Kada momke iz benda pitate kada će taj album konačno ugledati svetlost dana, odgovaraju hladnokrvo:

Kao i svih prethodnih godina pa tako ni sada, ne žurimo nigde… Realno je očekivati to izdanje do narednog leta… valjda. Ako može Tool – možemo i mi!

U novom singlu primetan je i ponovni pomak benda u nekom novom pravcu, kada je zvuk u pitanju.

„Volimo da eksperimentišemo i istražujemo a tu zapravo ne postoji granica, pogotovo ne za ovaj bend. Imamo tu sreću da naši fanovi obuhvataju prilično širok dijapazon ukusa za muzičke stilove i pravce, pa nam shodno tome i tolerišu naše razno-razne ispade i glupiranja.“

Bend je i u narednom periodu prilično koncertno aktivan i u planu je nekoliko nastupa i u Srbiji ali i u regionu.

U Novom Sadu planiraju nastupa za 28.novembar (Gerila Bar) a samo dva dana kasnije su u Temišvaru. Publika u Subotici će ih slušati uživo 21.12, u Sofiji 28.12. a 8. februara su u Zemunu.

Uz promociju novog singla i podsećanja na stare hitove, bend planira da nastavi i sa studijskim aktivnostima:

Plan nam je da do Nove Godine izbacimo još jedan singl a posle toga tim nekim tempom na svaka, recimo, dva meseca da ide neka nova pesma. Ideja je da do izlaska albuma imamo bar još 3-4 video singla a nakon leta i festivala – ozbiljna promocija. Pokušaćemo da idemo level up sa celom pričom…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 Shares
Share6
Tweet
Pin
Share
Share