Oni koji su voleli Mad Max trilogiju, i oni koje je s nogu oborio nastavak filmske franšize o Pobesnelom Maksu, Divlji drum, obradovaće se vešću da se novi nastavak priče o nekadašnjem policajcu već uveliko sprema!

Ovo je potvrdio George Miller, reditelj, koji trenutno radi na projektu pod nazivom “Tri hiljade godina čežnje”, filmu koji je prava anti-teza Pobesnelog Maksa u smislu raspoloženja i vizuelnog stila.

U ovom projektu, prema do sada dostupnim informacijama, učestvovaće i Idris Elba i Tilda Svinton, a produkcija kreće početkom 2020. godine.

Međutim, iako je Miller već u ozbiljim godinama (74) ne namerava da odustane od Mad Max-a. Prema sopstvenom priznanju, novi projekat na kom trenutno radi pomaže mu da pripremi i nastavak popularnog serijala.

„Kada radiš na jednoj stvari i kad si toliko usresređen na nju, tokom odmaranja – proradi kreativnost pa makar na kratko se bavim Maksom Rokatanskim“, priznao je ovaj reditelj.

Nadajmo se da na novi nastavak nećemo čekati dugo: više od dve decenije smo čekali na „Divlji drum“ pre nego što je lansiran 2015. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

24 Shares
Share24
Tweet
Pin
Share
Share