Novobeogradska Hala sportova Ranko Žeravica rešena je da se vrati na stare staze slave organizacijom kvalitetnih koncerata.

Charm Music Srbija je glavni partner Hale sportova u tom projektu:

Hala sportova i Charm Music Srbija za ljubitelje dobre muzike organizuju „Vikend specijalnog popusta“!

Ovog vikenda, od 2. do 4.novembra 2018.godine, ulaznice za parter za koncerte Beth Hart, Mando Diao, Schiller i Toma Odela moći će da se kupe po 50% nižoj ceni! 

Nakon  nekoliko uspešnih koncerata kao što su nastupi Šona Pola (Sean Paul), “Hollywood Undead”, “Dead Kennedys” a nedavno i mladog mađarskog pijaniste Pitera Bensa (Peter Bence), samostalno, ali i u saradnji sa Halom sportova, Charm Music nastavlja da raduje domaću publiku kvalitetnim programom.

U narednom periodu  očekuje nas nekoliko izuzetnih koncerata na različitim lokacijama u gradu, počev od Hale sportova koja će prva ugostiti fenomenalnu Beth Hart.

Sjajna bluzerka dolazi sa najvećim hitovima da obeleži 25 godina svoje karijere, a samo nekoliko dana nakon nje bićemo svedoci  nastupa švedske rok grupe „Mando Diao“.

Domaća publika imati priliku da prvi put u Srbiji doživi audio-vizuelni spektakl koji iz Nemačke donosi „Schiller“, a sredinom februara  u Beogradu će  prvi put nastupiti i mlada britanska zvezda Tom Odel.

U toku naredne godine očekuju nas i nastupi dva velika imena: “Dead Can Dance” u Sava centru 28.juna i Erosa Ramacotija 24.septembra u Štark Areni.

Kao specijalni gosti na koncertu Beth Hart 2.decembra nastupiće akustični duo Nenad Mr Swagger Zlatanović i Petar Miladinović – Pera Joe uz pomoć sjajne Katarine Pejak.

Kao gosti benda „Mando Diao“ 7.decembra nastupiće „Dingospo Dali“ i „Herz“.

Količina ulaznica koje se prodaju po 50% manjoj ceni u parteru je ograničena.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su na prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share