Iako za svoj najnoviji film „Once Upon a Time… In Hollywood“ nije dobio Zlatnu palmu u Kanu, Kventin Tarantino ne miruje!

Rešen da zakuca svoje mesto na top-listi traženih u Holivudu, Tarantino se ovaj put okreće producentskom poslu.

Njegov film „Django Unchained“ iz 2012, koji je osvojio dva Oskara, uskoro bi mogao dobiti svoj nastavak, prenose mediji u SAD.

Tarantino razvija adaptaciju svoje strip serije “Django/Zorro” s komičarom i scenaristom Džerodom Karmajklom.

Portal Collider, specijalizovan za vesti iz filmske i TV industrije najavio je da bi njegov veliki komercijalni uspeh mogao naterati Tarantina da ovaj put, umesto u rediteljsku, sedne u producentsku stolicu, kako bi „Django“ doživeo svoj filmski nastavak.

Tarantino razvija adaptaciju svoje strip serije “Django/Zorro” s komičarom i scenaristom Džerodom Karmajklom.

Strip u sedam nastavaka napisali su Tarantino i Met Vagner, izlazio je između 2014. i 2015, a služio je kao nastavak nasilnog vesterna s Džejmijem Foksom u naslovnoj ulozi. U priči Đango susreće Don Diega de la Vegu, slavnog Zoroa, kome služi kao telohranitelj u misiji oslobođenja lokalnog stanovništva od ropstva.

Nije poznato hoće li Foks ponoviti svoju ulogu, ali Collider prenosi kako Tarantino neće režirati film, već će producirati projekat, prenosi portal Espreso. Njegov posljednji film “Once Upon A Time In Hollywood” uskoro kreće u distribuciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share