Diznilend rizort u Kaliforniji sutra će prirediti veliku ceremoniju otvaranja Star Wars tematskog parka posvećenog jednom od najpopularnijih filmskih serijala – Ratovima Zvezda!

Star Wars: Galaxy’s Edge park je prvi koji će otvoriti kapije obožavaocima sveta koji je davno osmislio Džordž Lukas!

Isti takav park na Floridi biće otvoren 29. avgusta u Diznijevim holivudskim filmskim studijima.

Do 23. juna svi posetioci moraće da imaju posebne rezervacije i već podeljene ulaznice za tematski park, nastao 42 godine nakon emitovanja prvog filma iz serijala Star Wars.

Ako ste kojim slučajem u poseti dalekom rođaku u SAD, nemojte gubiti vreme da pokušate da uđete u ovaj tematski park. Do 23. juna jednostavno – mesta nema. Osim ako – u narednih par dana – ne rezervišete mesto u jednom od tri hotela u Diznilend rizortu, jer će vam to doneti i ulaznicu za tematski park. I da: Nemojte polušavati da rezervišete pa otkažete hotel, da biste ušli u park. Jednostavno je: Hotelska soba obezbeđuje i ulaznicu u park „Far, far away“…

Posle 23. juna ulaz će – pretpostavlja se – biti lakši. Istina, moći ćete da kupite kartu za Star Wars tematski park, ali, koliko ćete vremena provesti u redu za ulaz – to vam ne možemo reći. 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

29 Shares
Share29
Tweet
Pin
Share
Share