PIŠE: Vera Tomović

Koliko puta ste se oduševili snimkom objavljenom na mrežama na kom neki momak prosi svoju devojku u prepunom restoranu? Ili pravi pravu pozorišnu predstavu kako bi oduzeo svojoj dragoj dah i pridobio sudbonosno da? 

Koliko puta ste videli da pred prepunom košarkaškom dvoranom jedan navijač zaprosi pred najvećom (navijačkom) porodicom svoju dragu?

Beograd je nedavno dobio jedan takav par: klupska pevačica Vanja Tomić pristala je da stane na ludi kamen i uda se za bivšeg legionara Aleksandra Milovanovića.

Sudbonosno „da“ izgovoreno je pred nekoliko hiljada posetilaca na koncertu popularnog srpskog pop pevača Željka Vasića u Kombank dvorani. 

Pravu diverzantsku akciju Milovanović je osmislio sa svojim kumovima a glavnu ulogu u čitavoj stvari odigrala je Aleksandra Mitrović, nekadašnja manekenka koja je modnu pistu zamenila privatnim biznisom – osmišljavanjem originalnih prošnji i sličnih događaja.

Aleksandra je pokrenula portal za originalne prosidbe – namenjen jačem polu. I kako drugačije da se portal zove osim udajsezamene.rs? 

I koliko god vam se to činilo neobičnim i nepotrebnim – to je jedna od onih stvari koje u svetu odavno postoje i rešavaju ozbiljne probleme. Naročito kada u ulozi budućeg mladoženje imate nekog ko je po prirodi krut – kao što to može da bude slučaj sa bivšim legionarom.

Uostalom, zašto ne biste sebi pojednostavili život? Ako u Srbiji uveliko rade agencije za organizaciju venčanja, ako imate servise koji vas opuštaju u čarima luksuza, ako možete da iznajmite Deda Mraza ili klovna, ako možete da iznajmite čitav orkestar – zašto ne biste iznajmili agenciju koja će se pobrinuti kako da zaprosite svoju devojku a da ona sigurno kaže „da“?

I zaista: ako ne znate kako da rešite svoj životni problem, ako ne znate kako da nagovorite svoju devojku da pristane da se uda za vas (ili momka da vas oženi, zašto da ne), onda je najbolje da takve stvari prepustite profesionalcima.

Ljubav može biti unosan biznis, zašto da ne.

Samo, muškarci, pazite: Ako vam se desi da prosidba prođe „kao po loju“, možda izabranica vašeg srca poželi da joj skinete zvezde s neba za venčanje…

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share