Jedan od najboljih reggae bendova sa prostora Balkana, Soulcraft, udružio je snage sa jednim od najboljih reggae pevača današnjice – Rasom Mac Beanom, i zajedno su snimili i objavili album ”Reggae On A Mission”. Album je objavljen 21. maja 2018. za nezavisnu izdavačku kuću Ammonite Records.

Po mnogo čemu jedinstveni pionirski za muzičku scenu Srbije  i regiona, ovaj poduhvat pokazao je da ovdašnji muzičari imaju kreativni I produkcijski potencijal neophodan za saradnju sa vrhunskim svetskim umetnicima. 

Album je snimljen krajem 2017. godine u studiju Blaze u Beogradu, a miksi mastering je urađen u novobeogradskom studiju Sick Touch. Autori muzike su Slobodan Đukić i Vladimir Krkljuš, koji je i muzički producent ovog ostvarenja. Pored ovog kreativnog dvojca, članovi grupe Soulcraft su još i bubnjar Dejan Utvar i bas gitarista Damjan Ćirilović. Autor tekstova je Ras Mac Bean.

Prateće vokale na ovom albumu otpevala je Kristina Kovač. Autor vizuelnog rešenja albuma je Adrijana Simović.

Nakon pilot singla i video spota ”Boots Tracks”, objavljenog početkom marta, snimljen je novi spot “Give Thanks For Life” koji će dati dodatni zamah promociji ovog albuma. Autori spota ”Give Thanks For Life” su mladi umetnici Filip Andrejević i Božica Kuljiš.

https://www.reggaeville.com/artist-details/ras-mc-bean/videos/video/ras-mc-bean-soulcraft-give-thanks-for-life/

download/streaming: http://phonofile.link/reggae-on-a-mission

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share