Ron Perlman, legenda Holivuda koja je stekla svetsku slavu i pre nego što je snimila film Hellboy, potvrdio je da će igrati ulogu Toma Vejtsa u dugo očekivanom filmu Dejvida Linča koji će se baviti životom proslavljenog pevača i kompozitora „Raindog Trombone“.

„Tom Vejts je već dugo pravi heroj, a prilika da radim s Dejvidom Linčem je nešto o čemu svaki glumac sanja“, izjavio je Perlman.

Scenario, zasnovan na biografiji Toma Vejtsa koju je napisao Barni Hoskins „The Low Side of the Road“, se prilično dugo razrađuje i prošao je kroz ruke raznih reditelja: počevši od Valtera Sejlsa, do Martina Skorsezea.

Linč je postao opcija tek nakon što je Tom Vejts lično uputio pismo slavnom reditelju. Iako je pismo prilično poetski napisano (osim samog početka, gde Vejts piše „Dragi Dejvide, moje ime je Tom Vejts. U neku ruku se nadam da si čuo za mene, hehehehehe. Da, aham, znam, znam. Siguran sam da dobijaš gomilu ovakvih pisama sa raznih strana, ali da budemo jasni: neću da kukam što napolju pada kiša…“, Dejvid Linč je kratko odgovorio:

Dragi Tome

Prestani da kenjaš i reci mi koliko ću biti plaćen.

Srdačno,

Dejvid

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

24 Shares
Share24
Tweet
Pin
Share
Share