Od 14. februara u bioskopima širom Srbije počeće da se prikazuje urnebesna komedija Promil do (k)raja (u originalu: Drunk Parents). 

Najbolji holivudski komičari – Alek Boldvin, Selma Hajek i Džo Manđanijeli u glavnim ulogama donose vam priču o imućnom bračnom paru Franku i Nensi (Boldvin i Hajekova) koji odvode ćerku na prestižni koledž.

Već sutradan saznaju da su bankrotirali.

Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje  materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke.

Fred Wolf i Piter Gulk (Peter Gaulke) koji se poznaju još iz Saturday Night Live i kruga stend-up komičara kojem su pripadali, su zajedno napisali scenario za ovaj hit film.

„Prolazili smo kolima kroz bogataški deo Los Anđelesa i primetili nenaseljenu kuću. Zapitao sam se kako bi bilo kad bi neki komšija video tu mogućnost da zaradi nešto dodatnog novca izdajući tu kuću dok je prazna?“, rekao je Wolf.

„Počeli smo da razvijamo tu ideju i došli do imućnog para koji se suočava sa materijalnim poteškoćama, pokušavajući da ćerki plate prestižni koledž. I nakon noći zalivene sa dosta alkohola odlučuju da izdaju komšijsku kuću, ne bi li zaradili preko potreban novac. Jedna greška vodi u drugu što dovodi do urnebesno komičnih situacija.“

Fred je i režirao ovaj film. Podsetimo, Wolf je poznat našoj publici po komedijama Grown Ups sa Adamom Sendlerom, The House Bunny, Joe Dirt.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share