Ako želite da se nasmejete do suza, preporučujemo vam da 13. septembra u vašem bioskopu potražite film „Izuzetno putovanje jednog fakira“.

Francusko ostvarenje koje je snimano širom sveta, predstavlja filmsku verziju bestselera objavljenog u 50 zemalja, koji je napisao Romen Poertolas.

U pitanju je vanredno duhovita, šarmantna i neobično poučna priča lažnog fakira, koji iz Indije pristiže u Francusku, ne sluteći da mu sudbina priprema nezaboravnu avanturu i čudesno putovanje koje ostavlja neizbrisiv trag.

Dok na putu spoznaje želja i snova pri svakom koraku vreba novi izazov, srce našeg junaka, uzburkano ljubavlju, okusiće osećaj istinske sreće.

Na velikom platnu videćete razne kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, a sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi. Glavnu ulogu tumači indijska zvezda Danuš, a sporedne Berenis Bežo, Erin Morijarti i drugi.

Filmsko ostvarenje u Srbiji se pojavljuje paralelno sa knjigom: Roman je objavljen u Vulkan izdavaštvu, a distribuciju filma u Srbiji radi FAME solutions.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share