Ogromno interesovanje za prvi koncert benda Still Corners u Beogradu vlada od samog početka, a koju nedelju pred njihov nastup u Domu omladine organizatori pozivaju fanove da požure, jer lako mogu da ostanu bez svojih ulaznica:

“U poslednjih nekoliko meseci često se dešava da ovaj bend rasprodaje koncerte. Nedavno su imali turneju po Aziji gde su njihovi koncerti bili krcati, premeštali su ih u veće sale, a ista stvar se dešavala i na koncertima u Evropi. Publika je očigledno svesna toga koliko se magije krije u njihovom zvuku i ne želi to da propusti!“

Koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda će po svemu sudeći biti rasprodat , i to vrlo brzo, jer na njihovu „sanjalačku“ pop magiju nije imuna ni Beogradska publika.

Mi nismo iznenađeni“ dodaju organizatori: „Od samog početka nam je bilo jasno da ovaj bend zavređuje pažnju publike, a sada se to i potvrđuje. Oni koji žele da ih čuju, neka odu po svoje ulaznice što pre!“

Still Corners je projekat koji zajedno realizuju Greg Hjuz (Hughes) i Tesa Marej (Tessa Murray), pod uticajima koji obuhvataju vanvremenske eksperimente Vangelisa, ekspanzivne i  filmske zvuke Enja Morikonea i glamurozni sint pop osamdesetih.

U Beograd dolaze u okviru promocije svog najnovijeg izdanja „Slow Air“. Ovaj album budi atmosferu po kojoj su Still Corners poznati i nastavlja put ovog benda kroz „sočno“  i eterično izdanje inspirisano vatrom američkog zapada. Still Corners raduju se svom prvom dolasku u Beograd i rasprodatom koncertu:

Nadamo se da ćemo posle ovog koncerta imati tu još više fanova, daćemo sve od sebe!

Kao podrška Still Corners u Domu omladine nastupiće naša poznata kantautorka Ana Ćurčin.

Radujem se da ću svojim nastupom otvoriti koncert ovog sjajnog britanskog dua koji nam donosi dream pop u beogradsko sivilo“ kaže Ana pred nastup u Beogradu, srećna što će nastupiti pred punim Domom omladine.

Nemojte propustiti priliku da sanjate sa Still Corners i Anom Ćurčin, požurite po svoje ulaznice i vidimo se u sali Amerikana Doma omladine Beograda 7.maja u 20.30h!

Ulaznice za koncert po ceni od 1200 RSD mogu se kupiti putem prodajne mreže Ticket Vision-a, kao i online na www.tickets.rs .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share