Legendarni holivudski glumac Bart Rejnolds, koji je u svojoj više od pola veka godina dugoj karijeri snimio više od 70 filmova, umro je u bolnici na Floridi nakon izuzetno jakog srčanog udara u 83-ćoj godini.

Vremešnog Rejnoldsa nedavno je za svoj film Once Upon a Time in Hollywood angažovao i Kventin Tarantino. 

Rejnolds je trebalo da igra uz Leonarda di Kaprija i Breda Pita ulogu Džordža Spana. Njegovo snimanje trebalo je da traje dva dana, međutim, kako navode brojni (još uvek nepotvrđeni) izvori iz Holivuda – Rejnolds nije snimio svoje scene.

Ako se ova informacija potvrdi, Tarantino će morati da pronađe novog glumca Rejnoldsovog kalibra da bi snimio epizodnu, ali veoma važnu ulogu u njegovom novom ostvarenju.

Bart Rejnolds započeo je karijeru kao zvezda TV vesterna šezdesetih godina prošlog veka. Sedamdesetih i osamdesetih godina bio je seks simbol (snimio je čak i naslovnu stranu za Kosmopolitan), za kog su se lepile i žene – i uloge.

Tri uloge obeležile su njegovu karijeru: u filmu Striptiz (1966), Smokie and the Bandit (1977) i Boogie Nights (1997) za koju je nominovan za Oskara.

Barton Lion Rejnolds (njegovo pravo ime) rođen je 11. februara 1936 u Lensingu (država Mičigen). Holivud će ga pamtiti i po nadimku koji je najbolje opisivao njegov karakter: Svi su ga zvali – Badi. Drugar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share