Beogradski sastav The Cyclist Conspiracy će 25. februara u KC Gradu održati svoj prvi ovogodišnji koncert sa jednom zaista posebnom gošćom – Svetlanom Spajić. Naša svetski poznata tradicionalna pevačica će se pridružiti biciklistima u izvedbi specijalnog seta grčkih tradicionalnih i urban folk pesama, a kao podrška su najavljeni Hotel Makedonija. Koncert počinje tačno u 21h (iz organizacije poručuju da kašnjenja neće biti!), a ulaz je 250 dinara. Prenosimo zvaničnu najavu benda:

Apokaliptični kabare Male braće i sestrinstva “Velos” vam ovog februara donosi nova ezoterična i kafanska prikazanja u predstavi za tri groša! Od slavnih satolomaca 19. veka, preko dragulja kraljice Ningrum i prerijskih iskušenja Jozefa K. sve do crne hronike mangaske mafije i dionizijskog krešenda u vidu istinskog helenskog spektakla! U slavu Grčke, majke Balkana, sa biciklistima će ovaj put nastupiti i jedna zaista posebna gošća – Svetlana Spajić, naša svetski poznata tradicionalna pevačica! Svetlanin glas vaistinu svetli, kao čarobni fenjer iz Konstantinopolja, donoseći blage vesti u ova mračna i smutna vremena!

Ali to nije sve! Sveopštim bahanalijama pridružiće se i aveti devetnaestovekovnih kafana  – Hotel Makedonija – nečuvena fuzija, blasfemični savez, biser sajklogradskog melosa kalemljen na ritmovima starovlaškog panka; patuljci, mamuti i vintažna žena! Neka pljušte flaše!

https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy/

https://thecyclistconspiracy.bandcamp.com/releases

https://thecyclistconspiracy-trashmouth.bandcamp.com/album/mashallah-plan-virility-ep

https://soundcloud.com/the-cyclist-conspiracy

https://sr-rs.facebook.com/Svetlana-Spajic-126089460779012/

http://www.svetlanaspajic.com/

https://www.facebook.com/xotelmakedonia/?fref=ts

https://www.facebook.com/events/191759177968707/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share