Ako pitate Danijela Krejga, ili druge producente filmskog serijala o Džejmsu Bondu, 13 više nije baksuzni broj. Tu titulu preuzela je brojka – 25.

Najpre je pre par nedelja Krejg povredio nogu na snimanju, a onda je juče snimanje 25. nastavka najpoznatije sage o tajnom agentu 007 prekinuto zbog serije eksplozija!

Naime, prema navodima britanskog tabloida The Sun, tri jake eksplozije odjeknule su juče tokom snimanja, pri čemu je nekoliko lica povređeno!

Snimanje je, nakon što su eksplozije odjeknule, u potpunosti prekinuto. Nesreća se dogodila u čuvenom Pajnvud studiju u engleskom Bakinghemširu .

Jedna osoba je navodno ozbiljno povređena nakon eksplozije koja je uništila deo krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu koji je vredan više miliona funti. Na člana tima ekipe koja snima film pao je deo opreme.

Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident.

Producenti su potvrdili da je do eksplozija došlo i da je jedna osoba povređena, ali tvrde da nisu u pitanju ozbiljne povrede.

Dvadesetpeti nastavak sage o agentu 007 od početka se „porađa“ s mukom: Najpre je bilo neizvesno da li će Krejg uopšte glumiti Bonda, ali je očito astronomski honorar naterao glumca da promeni odluku da bi „radije sam sebi polomio noge nego igrao tajnog agenta po peti put“.

Potom su producenti pred kraj rada na scenariju otpustili reditelja Denija Bojla, koji želeo da radi na novoj verziji scenarija sa drugim autorom, nakon što je uradio veći deo posla sa svojim stalnim saradnikom Džonom Hodžom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share