U Beogradu je završeno snimanje novog domaćeg filma „Živ čovek“, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković

Glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumači Nikola Đuričko:

„Moram da priznam da sa nestrpljenjem očekujem da vidim ceo film kad bude završen. Moj je utisak da smo napravili jedan veoma zanimljiv, pametan, emotivan i pravi rokenrol film“, rekao je poznati glumac i dodao:

„Milena Marković je napisala odličan scenario i moram krajnje sebično da dodam vrhunsku ulogu Đele, koju ja igram. Đela nosi ceo film i za mene je to bilo pravo zadovoljstvo.

Uz Đurička, u filmu se pojavljuju i Nada Šargin kao njegova supruga, Bojan Žirović, mladi glumci Jana Bjelica, Filip Hajduković, Iva Milanović. Tu je i Oleg Novković, Tanja Bošković, Branko Cvejić, Miodrag Krstović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ivana Vuković, Stefan Trifunović i drugi.

Pored reditelja i scenaristkinje, koji su u svom dosadašnjem radu imali nekoliko uspešnih filmova, autorsku ekipu filma „ŽIV ČOVEK“ čine i direktor fotografije Miladin Čolaković, kostimografi Marija Nikolić i Olga Govgan, masker Dušica Vuksanović, scenograf Irena Marjanov, snimatelj tona Georgi Filipov, kompozitor Vojislav Aralica, montažer Lazar Predojev, a za fotografije zaslužan je Jovan Ilić.

Producenti filma su Uroš Lazić i Ljiljana Đuričko (SALT Srbija), dok su koproducenti Ostlicht filmproduktion gmbh iz Nemačke i The Chouchkov Brothers iz Bugarske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share
Share